NL GB DE
Kwekerij Arborealis

MENU

Zomerstop verzendingen. Tot 1 September nemen we geen plantbestellingen  aan voor verzending. Cadeaubonnen kunnen wel worden verstuurd. Wij werken nu hard aan nieuwe teelten die vanaf medio augustus weer klaar zullen zijn. De kwekerij is gewoon de hele zomer geopend voor bezoek. 

De Kwekerij

De naam van onze kwekerij is opgebouwd uit twee Latijnse woorden; ARBOR (boom) en BOREALIS (van het noorden). Vrij vertaald heet onze kwekerij ‘bomen van het noorden’.   


De gezichten en handen achter Arborealis zijn die van  Micha Wieland en Sietske Metz. Beiden hebben de studie boomteelt aan de welbekende Gerard Adriaan van Swieten tuinbouwschool te Frederiksoord afgerond.


De bevlogen compagnons deelden al in hun studietijd een passie voor bijzondere, sterke en waar mogelijk eetbare gewassen. Als gevolg daarvan begonnen ze al vroeg met het verzamelen, selecteren en kweken van planten tijdens hun studie met als doel: het opbouwen van een gezamenlijke kwekerij. En dat is gelukt! De afzetmarkt van Arborealis bevindt zich in heel Nederland en ver daar buiten.


Van harte welkom op onze kwekerij, 

Team Arborealis