NL GB DE
Kwekerij Arborealis

MENU

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Na het verzamelen van de bestelling kun je je gegevens invullen, en geef je aan of de planten verstuurd moeten worden (zie planten per post ), of dat deze opgehaald worden. Zodra wij de bestelling ontvangen hebben, controleren we of alles voorradig is. Je ontvangt hierna een bevestiging van de bestelling, met eventuele wijzigingen en de verzendkosten. Wanneer je hier mee akkoord kunt gaan, kunt je 'naar betalen' gaan.  

Bijna alles wat we kweken, kunnen we ook met de post versturen. We hebben daar inmiddels hele goede ervaringen mee.  
Postpakketten worden met veel zorg door Micha ingepakt. 
Voor postpakketten geldt dat wij eerst een aantal bestellingen verzamelen om deze vervolgens in één keer te verwerken. 
Bestellingen worden maximaal 14 dagen gereserveerd.

Voorraden

Onze pot gekweekte planten kunnen vrijwel het hele jaar geleverd worden, vollegronds planten van 15 oktober tot 15 april.(haagplanten etcetera) Het assortiment op de website is een indicatie van ons totale assortiment, hierin kunnen natuurlijk wijzigingen voorkomen. De planten zijn (bijna) allemaal eigen teelt en voor de voorraad hiervan geldt: op=op. De voorraad is op haar grootst vanaf september, we hebben dan de nieuwe oogst van het afgelopen zomerseizoen. Gedurende herfst en winter is er veel verkoop en in het voorjaar geldt, hoe later je komt, hoe meer er uitverkocht kan zijn. Naast verkoop aan huis en via de website, leveren wij ook aan de groothandel.

Op bestelling kunnen we  haagplanten  leveren, beuk en haagbeuk hebben we tussen december en maart praktisch altijd op voorraad, maar voor grote partijen is het aan te raden vooraf naar de voorraad te vragen!

Let op! Wij bezorgen geen bestellingen!


Planten per post 

We bieden de mogelijkheid om planten per post naar u te verzenden.Het verzenden van planten gebeurt zolang naar ons inzicht het weer het toe laat.
 (niet tijdens vorstperioden of gedurende warm zomerweer) 
De bestelde planten zullen indien voorradig, na ontvangst van uw bestelling zo spoedig mogelijk naar u verzonden worden. In zeer drukke perioden kan het tot twee weken duren voordat u uw bestelling ontvangt. 
Voor verzending per post hanteren we een minimum bestelbedrag van 20 EURO per zending, bestellingen onder de 20 euro kunnen alleen afgehaald worden. 
Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. Het inpakken van planten is zeer intensief werk, het dient zorgvuldig te gebeuren zodat de planten zonder schade aankomen! We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken. Opmerkingen bestemd voor de pakketbezorger dient u zelf aan te kondigen middels een briefje bij de deur oid. 

De verzendkosten voor pakketten tot 30 kg zijn €9.75 per pakket.

Palletbezorging voor grotere plantmaten of grote orders vanaf €55,--
  
Voor verzending naar het buitenland worden de geldende tarieven doorberekend, hiervoor kunnen we u op aanvraag een indicatie van de kosten geven.Grotere bestellingen kunnen meestal beter per bodedienst of transporteur verzonden worden. Indien dit het geval is dan nemen we contact met u op. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de afnemer.
   

Pakketten naar het buitenland hebben de volgende tarieven:

België € 14,50
Bulgarije € 30,00
Denemarken € 19,50
Duitsland € 14,50
Estland € 30,00
Finland € 24,50
Frankrijk € 19,75
Hongarije € 24,50
Ierland € 24,50
Italië € 20,00
Letland € 30,00
Litouwen € 30,00
Luxemburg € 16,50
Oostenrijk € 19,50
Polen € 24,50
Portugal € 24,50
Roemenië € 30,00
Slovenië € 24,50
Slowakije € 21,00
Spanje € 20,00
Tsjechië € 21,00
Verenigd Koninkrijk € 20,00
Zweden € 23,50