NL GB DE
Kwekerij Arborealis

MENU

Tot de bouwvak zijn we nu ook iedere woensdag geopend! In de periode van mei tot september versturen we geen planten, we zijn dan volop bezig met onze teelten.

 

Planten bestellen

Planten bestellen via onze webshop is heel eenvoudig! Klik de planten naar keuze aan en vul het gewenste aantal in. Vul na het invoeren van je bestelling je gegevens in, en geef  aan of de plantenbestelling verstuurd moeten worden of dat deze opgehaald worden. Bij voldoende voorraad wordt je bestelling gelijk verwerkt, bij een lage voorraad van een bepaald product gaan wij eerst controleren of de voorraad voldoende aanwezig is.  


Let op: de inhoud van je winkelwagen blijft ca 4 uur lang actief en komt daarna te vervallen.
Het is niet mogelijk om zelf een account aan te maken, er wordt een account gemaakt bij het plaatsen van je eerste bestelling.

Voorraden

Onze pot gekweekte planten kunnen vrijwel het hele jaar geleverd worden.
Pot gekweekte herken je aan de maatvoering, bijvoorbeeld C1, C2, P9.
Vollegronds planten verkopen wij in de periode  van 15 november tot 1 april. Deze planten hebben  maatcode W van Wortelgoed.
 De planten zijn zoveel mogelijk van  eigen teelt en voor de voorraad hiervan geldt: op=op. De voorraad is op haar grootst vanaf september, we hebben dan de nieuwe oogst van het afgelopen zomerseizoen. 


Planten per post 

Bijna alles wat we kweken, kunnen we ook met de post versturen.  Al meer dan 15 jaar versturen wij planten met de post, we hebben daar inmiddels hele goede ervaringen mee.
Planten langer dan ca 100 cm passen echter niet in een postpakket.
Het verzenden van planten gebeurt zolang naar ons inzicht het weer het toe laat.
 (niet tijdens vorstperioden of gedurende warm zomerweer) 
De bestelde planten worden na ontvangst van uw bestelling zo spoedig mogelijk naar u verzonden worden. In zeer drukke perioden kan het tot 2 werkweken duren voordat u uw bestelling ontvangt, onze ervaring is dat er vaak binnen 1 week geleverd wordt.

Onze grote voorkeur gaat uit naar plantbestellingen die afgehaald worden van de kwekerij. Het inpakken van postpakketten vraagt veel van onze spaarzame tijd, die wij liever besteden aan het KWEKEN van planten.
In verband met de grote hoeveelheid bestellingen, meer  dan wij kunnen verwerken, hanteren wij dit voorjaar een TIJDELIJK minimum bestelbedrag van €150 per zending, bestellingen onder de €150 kunnen alleen afgehaald worden. 


Planten die per post verstuurd worden hebben exact dezelfde prijs en kwaliteit als planten die van de kwekerij gehaald worden. Het inpakken van planten is zeer intensief werk, het dient zorgvuldig te gebeuren zodat de planten zonder schade aankomen! We zetten de planten klem in de doos met bamboestokken om te voorkomen dat de planten knakken of breken.
Opmerkingen bestemd voor de pakketbezorger dient u zelf aan te kondigen middels een briefje bij de deur oid. 

De verzendkosten voor een pakket tot 23 kg binnen Nederland bedragen €12.50, bestellingen met veel volume of grotere maten worden op een pallet door een koerier bezorgd à €45,- (minimumorderbedrag palletbezorging is €95)
Na het plaatsen van je bestelling, krijg je van ons een bevestiging met daarin vermeld de verzendkosten van je order.

Vanaf €500,--worden bestellingen webshop bestellingen binnen Nederland gratis bezorgd, voor professionele afnemers zijn kosten hiervan op aanvraag.
de 0% btw regeling voor bedrijven of stichtingen uit het buitenland worden geaccepteerd bij minimum bestelbedragen  vanaf €200,-

 
 

Pakketten naar het buitenland hebben de volgende tarieven:

Belgium € 16,50
Bulgaria € 30,00
Denmark € 19,50
Estonia € 30,00
Finland € 24,50
France € 19,75
Germany 16.50
Hungaria € 24,50
Ireland € 24,50
Italy € 20,00
Letland € 30,00
Litunia € 30,00
Luxembourg € 16,50
Ostria € 19,50
Poland € 24,50
Portugal € 24,50
Romenia € 30,00
Slovenia € 24,50
Slovakia € 21,00
Spain € 20,00
Tsjech Republic € 21,00
Sweden € 23,50