NL GB DE
Kwekerij Arborealis

MENU

Zomerstop verzendingen. Tot  September nemen we geen plantbestellingen  aan voor verzending.  Wij werken nu hard aan nieuwe teelten die vanaf medio augustus weer klaar zullen zijn en daarna in de webshop geplaatst worden. De kwekerij is gewoon de hele zomer geopend voor bezoek en wordt voortdurend aangevuld met verse planten. 

Sortiment

Op onze kwekerij kweken we een ruim en divers assortiment bomen, heesters en kruidachtigen. Ook in het kweken van bijzondere eetbare gewassen (voedselbosplanten) hebben we veel plezier. Als echte plantenliefhebbers leggen we graag de nadruk op planten die maar weinig worden aangeboden. Een belangrijk criterium is wel dat ze goed toepasbaar zijn in ons klimaat. 


Bomen en heesters zijn onmisbaar in de tuin


Bomen en heesters zorgen voor de groene basis en structuur in een tuin. Wij zien graag dat ook die basis sterk en oogstrelend is! Er is zoveel meer dan het standaard aanbod… We dragen daar met ons assortiment graag aan bij.


Op zoek naar nieuwigheden of vergeten soorten


Door het zelf verzamelen van plantmateriaal (stekken, griffels) en zaden blijven wij altijd op zoek naar nieuwe aanvullingen of juist vergeten soorten voor ons al maar groeiende assortiment. Door de jaren heen hebben we zo een brede en bijzondere collectie opgebouwd en kunnen we samen met onze klanten een bijzonder assortiment in stand houden.


Wij vermeerderen ons assortiment zelf, enkele planten uitgezonderd. Door zelf te vermeerderen zijn we er namelijk vrijwel zeker van dat de planten soortecht zijn. Bovendien hebben we er heel veel plezier in!